Nieuws - Variozo

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

Beste vrienden van Variozo,
Ook dit jaar fiets ik in juni weer mee met Alpe d’HuZes , ik wil weer mee naar boven gaan fietsen samen met heel veel mensen, die ook knokken of geknokt hebben tegen de ziekte kanker, die mensen wil ik mee naar boven gaan dragen op mijn bagagedrager (fictief), en daarmee steun ik dan weer het KWF, die strijden mee om de ziekte kanker beter behandelbaar te maken. Er zijn heel veel mensen om ons heen die getroffen worden door deze klote ziekte en daar knok ik dan ook voor, 16 jaar geleden hebben wij voor  onze zoon moeten vechten tegen kanker, helaas hij is maar 15 jaar oud mogen worden, maar de kennis van nu staat zeker niet stil, langzaamaan worden de prognoses beter, maar we zijn er nog lang niet, en er is nog heel veel onderzoek (lees geld) nodig om die overlevingskansen verder te gaan verbeteren. Daarvoor doet het KWF geweldig werk en hebben de kennis en de middelen daarvoor in huis, maar daar is  heel veel geld voor nodig.

Mijn lichaam geeft aan dat dit de laatste keer is dat ik naar boven kan gaan fietsen, maar samen met mijn donorlongen  (nu 15 jaar oud), knok ik zeker naar boven, met er achterop heel veel mensen die samen met mij mee knokken tegen deze slopende ziekte. Ik heb me hiervoor aangesloten bij het team Gimmert goes Alpe d’HuZes en samen met dit team levert dit zo veel meer geld op.
Zou u mij willen helpen in deze tocht naar boven?
Ik fiets naar boven, (zeker niet 6 keer hoor), maar zoveel mogelijk, met het doel om kanker beter behandelbaar te maken, zodat er niemand meer dood hoeft te gaan aan deze klote ziekte. Je bijdrage komt voor 100% bij het KWF terecht en zij doen er heel veel onderzoeken en geweldige dingen mee.
U kunt je bijdrage storten op:


En het is ook mogelijk om iemand die ook knokt tegen deze ziekte om zijn of haar naam op mijn shirt te laten drukken, daarmee geef je me ook een zetje mee naar boven, de kosten daarvoor zijn € 10,00.
Ook is het mogelijk om een kaarsje met een naam/opschrift te laten branden op deze berg, dit brandt dan de hele dag voor € 5.00.

Voor meer informatie;
Namens mij en Gimmert goes Alpe d’HuZes heel hartelijk dank. En, mocht het je niet lukken om zo te sponseren, of heb je vragen je kunt me altijd mailen:  riabenny@live.nl
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Variozo is enige tijd terug verrast door Schellen, Boek- en kantoorhandel, Veghel.
Wij werden namelijk allemaal voorzien van een keurige muziekmap, met daarop ons logo, onze naam en eigen instrument !
Onze hartelijke en muzikale dank !!
 
Copyright 2017. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu